Izbor za Miss Crne Gore 11.marta u hotelu Regent

Radio Titograd

02.03.2023, 09:11h

3 min

Foto: UGC

Izbor za Miss Crne Gore za 2023. godinu biće održan 11. marta u hotelu Regent u Porto Montenegru.

Ove godine vlada nezapamćeno interesovanje i do sada se prijavilo preko 400 djevojaka.

-Zbog epidemiološke situacije koja je trajala u našoj zemlji, a i u cijelom svijetu nismo bili u mogućnosti dvije godine da organizujemo Izbor. Upravo iz tog razloga naša predstavnica nije predstavljala Crnu Goru na ovogodišnjem izboru za Miss svijeta. Konačno, poslije svega toga, mi organizujemo Izbor za Miss Crne Gore za 2023. godinu. Još nismo donijeli zvaničnu odluku, pošto još uvijek aktivno komuniciramo I dogovaramo se sa licencorima zvaničog Izbora za Miss svijeta i pokušavamo da napravimo dogovor, da li će aktuelna Miss Crne Gore ići na ovogodišnji Izbor za Miss svijeta koji će biti održan u decembru ove godine a djevojka koju budu izabrali sada u martu naredne godine. – kazala je Nikolina Lončar, PR Menadžer Izbora za Miss Crne Gore.

Sve zainteresovane djevojke mogu podnijeti prijavu do petka, 3. marta.

Prijava za učešće mora da sadrži ime i prezime kandidatkinje, datum i godinu rođenja, visinu, težinu, mjere (obim struka, kukova i grudi), kratku biografiju, kojim se jezikom ili jezicima kandidatkinja služi, grad iz kojeg dolazi i dvije fotografije koje su obavezne – fotografija lica i fotografija cijele figure, kao i kontakt telefon, koji je, takođe, obavezan i e-mail. Što se tiče kriterijuma koje takmičarke treba da zadovolje, Radonjić ističe da su to: visina od 175 do 185 centimetara, te težina od 55 do 65 kilograma.

Što se tiče donje starosne granice, to je 16 godina, dok je gornja 26 kako stoji u propozicijama svjetskih takmicenja koje smo u obavezi da postujemo. Ono što posebno naglašavamo svaki put jeste da buduća Miss Crne Gore mora imati napunjenih 18 godina u februaru ove godine.

-Ovi kriterijumi nisu naša pravila, već su standardne propozicije svjetskih takmičenja. Kako oni mijenjaju propozicije u svijetu, tako se mi prilagođavamo njima. – napominje Lončar.

Prijave se mogu slati na jedan od dva maila: – nikolina724@hotmail.co.uk i missmonte2012@yahoo.com.

Glavni kasting biće održan 5. marta u hotelu Splendido u Kotoru na kojem će stručni žiri odabrati 15 finalistkinja.

Na tom kastingu će biti predstavnici Miss YU i Miss Monte agencije nakon kojeg ce izabrane finalstkinje ostati u hotelu u karantinu kako bi se pripremale za izbor koji ce biti odrzan 11. marta.

 

-Još uvijek razmatramo najbolji način kako da odredimo koje djevojke će ući u najuži izbor i od tih izaberemo najljepših 15 koje će se takmičiti za titulu. Sve djevojke koje su uredno poslale svoju prijavu na neki od naznacenih mailova bice blagovremeno obavijestene da li su usle u uzi izbor ili ne. – zaključila je Lončar.

 

Izvor:Pobjeda

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 12:04h

Titogradske vijesti, top1

23.03.2023. u 11:38h

Titogradske vijesti, top1

23.03.2023. u 10:43h

Skip to content