Iz Er Montenegra poručili: Putnicima obezbijeđen smještaj i danas će stići na svoje destinacije

Radio Titograd

18.07.2021, 14:56h

< 1 min

Let aviona crnogorske avio-kompanije Er Montenegro nije sinoć poletio iz Beograda za Podgoricu jer je bio u kvaru.

Let na reliciji Beograd – Podgorica bio je planiran za sinoć za 21 sat ali se nije realizovao zbog kvara aviona.

Povodom ove informacije oglasili su se iz Pi-ar službe Er Montenegro koji su kazali da je, usled određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteo uslova, procjena kapetana i tehničke službe Er Montenegra bila da se letovi br. MNE152 (na relaciji Tivat – Beograd) i br. MNE103 (na relaciji Beograd – Podgorica) otkažu.

– U avio-industriji nije neuobičajena pojava da se letovi otkažu ili odlože zbog veoma strogih sigurnosnih procedura koje Er Montenegro veoma poštuje, jer nam je sigurnost putnika na prvom mjestu – navodi se u saopštenju.

Iz kompanije je brzo reagovano i svim putnicima na pomenutim letovima je obezbijeđen hotelski smještaj, što je i određeni broj putnika iskoristio.

– Takođe, jutros je dio putnika već otputovao, a radimo na tome da i svi ostali putnici sa letova na relaciji Srbija – Crna Gora stignu na svoja odredišta, što će biti u toku današnjeg dana – dodaju u saopštenju.

Iz kompanije Er Montenegro izvinjavaju se svim putnicima na neprijatnosti i zahvaljuju na razumijevanju.

– Iza nas je za veoma kratak period ostvareno 300 uspješnih letova na vrijeme i po tačno definisanom rasporedu. Ujedno, u pitanju je period intenzivnih letova zbog turističke sezone pa je potražnja i popunjenost letova značajno visoka. Radimo na što bržem iznalaženju najboljeg mogućeg rješenja kako bi se saobraćaj do kraja dana normalizovao, a putnici stigli na destinacije tokom dana.

Ova situacija je pokazala da je Er Montenegro dorastao svakom izazovu, naročito vodeći računa o bezbjednosti putnika, čak i u slučajevima loših meteo uslova i povećanog rizika za generalne letove – saopšteno je iz avio-kompanije.

 

Izvor:Dan

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • NAJNOVIJE
  • NAJČITANIJE

Titogradske vijesti, top2,

11:49h

Titogradske vijesti, top2

19.09.2021. u 11:41h

Titogradske vijesti, top2

19.09.2021. u 11:37h

Sport, top2

19.09.2021. u 11:10h

Titogradske vijesti, top2

19.09.2021. u 10:47h

Titogradske vijesti, top2

19.09.2021. u 10:43h

Skip to content