Injac u Staroj Varoši: Mjesne zajednice će biti otvorene za građane

Radio Titograd

10.11.2023, 12:43h

< 1 min

Foto: Glavni grad Podgorica

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac je zajedno sa direktoricom Direkcije za imovinu Milicom Kadović i direktorom Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice Draganom Senićem obišla završene radove na rekonstrukciji Ulice Radoja Jovanovića u Staroj Varoši i tom prilikom govorila o planovima koje gradska uprava ima u vezi sa mjesnim zajednicama.

“Naš cilj je da konačno mjesne zajednice budu mjesto koje je otvoreno za sve, kako bi građani bili suštinski pokretači procesa, a da onda na nivou gradske uprave donosimo odluke. Ne želimo da budemo vlast koja neće neće prihvatati dobronamjerne i pozitivne kritike jer ih vidimo kao doprinos unapređenju stanja u gradu na zadovoljstvo svih”, kazala je Injac.

Gradonačelnica je izrazila zadovoljstvo zbog završetka radova jer, kako je kazala, “nam je ovaj dio grada veoma važan zato što je ovo dragocjena kulturno istorijska cjelina Podgorice”.

“Svakako, Stara Varoš zaslužuje puno više pažnje i čeka nas još mnogo posla”, kazala je Injac i dodala da je gradska uprava posvećeno radila tokom proteklih mjeseci kako bi utvrdila kritične tačke, prioritete i potrebe građana.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 13:01h

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 12:18h

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 12:12h

Skip to content