Huter: Ivanović sa visine svog ega, htio da relativizuje štetu koju je nanijela Dodikova posjeta

Radio Titograd

16.04.2024, 12:43h

< 1 min

Foto:DPS

 

Poslanik DPS Oskar Huter, kazao je da je ministar vanjskih poslova Filip Ivanović sa visine svog ega htio da relativizuje štetu koju je učinila privatna Dodikova posjeta crnogorskom Parlamentu.

-Juče je javnosti predočena protestna nota Federacije BiH povodom posjete Milorada Dodika, za koju je ministar vanjskih poslova Filip Ivanović tvrdio da ne postoji. Imajući u vidu ideološko opredjeljenje ministra koje je veoma jasno pokazao kada nam je svojevremeno u kolumnama tumačio zašto „NATO nije naš interes“, jučerašnji pokušaj manipulisanja javnošću nas navodi da je ministar Ivanović sa visine svog ega htio da relativizuje štetu koju je učinila privatna Dodikova posjeta crnogorskom Parlamentu – naveo je Huter u saopštenju.

Drugi motiv ministra je, kako kaže Huter, da sakrije protestnu notu, što se, kako kaže, vidi u veoma intenzivnim naporima PES-a da se političkom korupcijom i podilaženjem Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću obezbijedi što duži opstanak Vlade, po svaku cijenu.

-Svakako, očekujemo da se ministar Filip Ivanović izvini javnosti što je saopštio neistinu, namjerno doveo građane u zabludu, i pokušao da sakrije kakve je posljedice po ugled države proizveo pokušaj Milorada Dodika i Andrije Mandića, da pokvare odnose Crne Gore sa Federacijom BiH – zaključio je Oskar Huter.

 

 

Izvor:Pobjeda

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2,

23:35h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

27.05.2024. u 23:27h

Skip to content