Hrvatski predstavnik na Eurosongu održao prvu probu, drugi na kladionicama

Radio Titograd

29.04.2024, 05:44h

< 1 min

Foto: Screenshot/Youtube/ Eurovision Song Contest

 

Na zvaničnom TikTok profilu Eurosonga objavljen je snimak s prve probe hrvatskog predstavnika Baby Lasagne, a djeluje da su prve reakcije odlične.

 

Na snimku su prikazani isječci s probe, a Baby Lasagna može se vidjeti i u backstageu gdje govori koliko je uzbuđen zbog nastupa, prenosi Klix.

“Uzbuđeni smo, ali nam je i hladno. Trebali bi da imamo duže rukave. Malo smo i gladni, ali jako uzbuđeni. Hvala vam i vidimo se na bini”, poručio je pjevač.

Baby Lasagna je trenutno drugi na kladionicama koje mu predviđaju 17 posto šansi za pobjedu, a ispred njega je Švajcarac Nemo s 23 odsto.

Prve reakcije nakon probe hrvatskog predstavnika su odlične, a fanovi pišu kako on “mora pobijediti”.

Marko Purišić ili Baby Lasagna je u finalu Dore, odnosno hrvatskog izbora za pjesmu Evrovizije od publike dobio 247 bodova, a od žirija ukupno 74 boda.

Odmah po objavi njegova pjesma postala je hit među gledaocima, a posljednjih dana dijele je i fanovi Eurosonga te ga često porede s prošlogodišnjim predstavnikom Finske Kaarijom.

Izbor za najbolju pjesmu 68. Eurovizije održat će se u Švedskoj u Malme Areni 7., 9. i 11. maja, nakon što je na prošlogodišnjem Eurosongu pobjedu odnijela njihova predstavnica Loreen.

 

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2,

23:35h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

27.05.2024. u 23:27h

Skip to content