Hor Vokalisti obećava vrhunsku zabavu na svom prvom koncertu

Radio Titograd

18.06.2024, 17:17h

< 1 min

Hor Vokalisti iz Podgorice održaće svoj prvi solistički pop koncert u srijedu, 19. juna u sali KIC-a „Budo Tomović“.

Pažljivo pripremani reperotar po izboru i u horskom aranžmanu osnivača, umjetničkog rukovodioca i dirigenta hora, profesora muzike Saše Barjaktarovića, čine domaće i inostrane pop kompozicije.

Vokalisti su osnovani 2020. godine, a čine ih pjevači sa i bez muzičkog obrazovanja, koje povezuju profesionalni ciljevi i izuzetni entuzijazam, kažu iz Hora Vokalisti.

Repertoar je raznolik, a najveći dio čine pop pjesme.

“Vokalisti su rado viđeni na različitim manifestacijama, od najviših državnih događaja, među kojima su inaugiracija predsjednika države, dodjela Trinaestojulske nagrade, proslava Dana državnosti, pa do lokalnih turističkih manifestacija.

Ovaj horski ansambl je snimio više spotova sa kompozicijama različitih muzičkih žanrova, a poslednji na poznatu partizansku pjesmu „Konjuh planinom“, postigao je regionalnu popularnost. O Vokalistima su pisale ugledne inostrane novine i portali, uz rekordni broj pregleda na Jutjub kanalu i društvenim mrežama”, navodi se u saopštenju.

Dirigent Saša Barjaktarović, poznat po izuzetnoj energiji i stvaranju dobrog raspoloženja, obećava odličnu zabavu, uz poziv da srijeda veče ne bude samo veče fudbala, već i veče muzike i veselja.

Besplatne ulaznice za koncert se mogu preuzeti na biletarnici KIC-a „Budo Tomović“.

Spotovi kao i pojedini nastupi Vokalista, mogu se vidjeti na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu:

Izvor:antenam.net

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 11:10h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:28h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:25h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:20h

Skip to content