Gradonačelnik Ivan Vuković predstavio rezultate ostvarene za četiri godine: Sanjali bolju i humaniju podgoricu

Radio Titograd

31.07.2022, 22:30h

< 1 min

Desetominutnim filmom u kojem su sadržani projekti koji su urađeni u prethodne četiri godine obilježen je kraj prvog mandata gradske uprave na čijem je čelu ivan Vuković. Vukoviću od danas počinje teći novi mandat koji mu je povjeren 5. jula. Podgorica se, kako je naveo, tokom četiri godine intezivno mijenjala – dobila je nove kvadrate zelenih površina, nove autobuse, sportske sadržaje, Jugozapadnu obilaznicu, most “luča”, stvoreni su uslovi za gradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, obnovljene su fasade, izgrađene biciklističke staze, obnovljene saobraćajnice …

Šta god da bi kazao večeras koliko sam ponosan na ljude koji čine tim na čijem sam čelu bilo bi malo, šta god da bi kazao o tome koliko sam zahvalan na podršci koju smo tokom prethodne četiri godine imali kako od prijatelja glavnog grada tako i od sugrađana, bilo bi malo, saopštio je Ivan Vuković, gradonačelnik.

–Zato ću svima reći jedno veliko i ljudsko hvala što ste bili tu uz nas i što ste omogućili da postignemo sve ovo. nastavljamo dalje sve do trenutka kada će podgorica postati najljepše mjesto za život u ovom dijelu Evrope. Svi za naše grad – naveo je Vuković.

Gradonačelnik se prisjetio Gorice u plamenu, poplavljene Zete, herojstva vatrogasaca tokom požarne sezone, ali nije zaboravio ni razgovor sa navijačima na Zabjelu koji, kako je naveo, nije bio prijatan ali je bio koristan i vrijedan. On je naveo da su tokom četiri godine sanjili grad, bolji i humaniji.

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2

17.08.2022. u 23:27h

Titogradske vijesti, top2

17.08.2022. u 23:20h

Titogradske vijesti, top1

17.08.2022. u 23:03h

Titogradske vijesti, top2

17.08.2022. u 21:46h

Skip to content