Glavni grad: Organizacija Podgoričkog Pazara zavisi od nove uprave, nadamo da će manifestacija postati tradicija

Radio Titograd

25.11.2022, 10:03h

< 1 min

Foto:CDM

Zbog velikog interesovanja javnosti, a u vezi sa organizacijom Podgoričkog Pazara, Glavni grad ističe da organizacija manifestacije podrazumijeva usvajanje Odluke u Skupštini Glavnog grada, raspisivanje javnog poziva za dodjelu kućica, raspisivanje javnog poziva za nabavku tehničke opreme, kreiranje programa manifestacije, odabir izvođača i koordinirano svakodnevno praćenje rada organizacionog tima.

Podgorički Pazar je manifestacija koju je aktuelna gradska uprava pokrenula 2019. godine, sa ciljem potpune promjene koncepta proslave novogodišnjih praznika, po uzoru na mnoge evropske zemlje koje imaju dugu tradiciju kada je organizacija sličnih manifestacija u pitanju.

“Za kratko vrijeme Pazar je postao prepoznatljiv kako u Crnoj Gori, tako i šire. Ovom manifestacijom je umnogome unaprijeđena ukupna kulturna i turistička ponuda glavnog grada. Imajući u vidu da slijedi konstituisanje novog saziva Skupštine Glavnog grada i gradske uprave, iskreno se nadamo da će ova manifestacija nastaviti da živi i, na radost naših sugrađana, postati tradicija”, poručuju iz PG Biroa.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2

28.11.2022. u 22:43h

Titogradske vijesti, top2

28.11.2022. u 20:41h

Skip to content