Fanovi Netfliksa opet bijesni zbog nove serije

Radio Titograd

24.02.2024, 05:45h

< 1 min

Foto:Shutterstock

 

Fanovi Netfliksa su iskritikovali scenario nove serije “Avatar: The Last Airbender (Avatar: poslednji vladar vetrova)” nakon što je konačno stigla na ovu platformu za strimovanje, šest godina nakon najave. Odmah je prikazano svih osam epizoda, a društvene mreže su se usijale od strane razočaranih gledalaca.

Uprkos dugom čekanju, fanovi su bili zgroženi scenarijom i odmah su se oglasili na društvenoj mreži “X”.

Jedan korisnik je napisao: “Promjene koje su napravljene u Netfliksovom “The Last Airbender” nemaju smisla. Mislim, daleko je bolje od onog smeća koje je M. Najt izbacio prije nekoliko godina, ali samo zbog glumaca. Ovo nije Avatar kakvog sam očekivao”. Još jedan korisnik nije bio zadovoljan promjenama koje su prikazane u najnovijoj seriji.

“Prva epizoda Netfliksovog “Avatar: The Last Airbender” je teška. Potpuno podržavam promjene i pravljenje nekih stvari drugačijim, ali svaka promjena mora da ima smisao. Sve izgleda onako kako treba, a muzika zvuči sjajno, ali rečenica i scenario su najmanje rečeno nesigurni.”

Još jedan gledalac je dodao: “Upravo sam počeo da gledam novi “Avatar: The Last Airbender” na Netfliksu. Kakav dosadan uvodni narativ. Uvod je nešto čemu se radujem svaki put. Zašto promijeniti ‘‘Nekada davno‘‘ u ‘‘Milenijumima unazad‘‘, prenosi Dejli Mejl.

“Avatar: Poslednji vladar vetrova” je američka animirana serija koja prati dvanaestogodišnjeg Avatara, Anga, i njegove prijatelje u naporima da okončaju rat započet od strane naroda vatre. Emitovana na Niklodeonu od 2005. do 2008. godine, serija prati Angovo putovanje kako bi sačuvao ravnotežu svijeta. Neki od likova su Ang (Zak Tajler Ajzen), Katara (Mej Vitman), Soka (Džek De Sena), Tof Beifong (Džesi Flauer) i Zuko (Dante Basko).

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

16.04.2024. u 14:44h

Titogradske vijesti, top2

16.04.2024. u 13:55h

Titogradske vijesti, top2

16.04.2024. u 12:49h

Titogradske vijesti, top2

16.04.2024. u 12:41h

Skip to content