Edo Maajka objavio novu pjesmu u saradnji s Radetom Šerbedžijom i Miljenkom Jergovićem

Radio Titograd

30.03.2023, 20:49h

< 1 min

Reper Edo Maajka juče je objavio novu pjesmu i spot pod nazivom “Moj put”, na kojoj je radio zajedno s Radetom Šerbedžijom, Đorđem Miljenovićem i Miljenkom Jergovićem.

Nakon video spotova za singlove “Moćno”, “Zlatni koker”, “Svaki čovjek”, “Letimo iznad” te krajem prošle godine objavljog “Hajmo se nać”, Edo predstavlja spot “Moj put”, za jednu od njemu bitnijih pjesma u dugogodišnjoj karijeri.

“Donio sam mikrofon i snimač u lobby jednog zagrebačkog hotela u kojem je Rade odsjeo, snimio ga i poslao Kooladeu. Nakon par dana poslušao sam gotovu pjesmu, izaš’o na balkon, zapalio cigaru i progut’o knedlu u grlu. Kakva pjesma. Motaj kablove. Emotivna, izuzetno lična pjesma, teško mi je za slušati, teško za repat. Čišćenje, to je to, zbog ovog radim ovo što radim”, rekao je Edo u saopštenju za medije.

Spot potpisuju Marko Nemec i Hrvoje Baudoin iz Dostave zvuka koji kao da su se vodili devizom “manje je više” i na najbolji mogući način tu ideju proveli u djelo. Za tekst su osim Ede bili zaduženi Đorđe Miljenović i Miljenko Jergović, a za muziku je pored Miljenovića bio zadužen i muzičar Koolade.

Edo Maajka godinu je započeo osvajanjem Rock&Off kipića za Rap&Off izvođača, a odlično prihvaćen i kritički hvaljen album “Moćno” nominiran je i za nagradu Porin i to u kategoriji Najbolji album hip-hop muzike.

Podijeli na:

Magazin, top2

01.06.2023. u 17:28h

Titogradske vijesti, top1

01.06.2023. u 16:52h

Titogradske vijesti, top2

01.06.2023. u 13:47h

Titogradske vijesti, top2

01.06.2023. u 13:44h

Skip to content