Džejms Kameron i Robert Rodrigez konačno predstavili “Alitu”!

Radio Titograd

12.12.2017, 00:00h

< 1 min

Stigao je prvi trejler za film „Alita: Borbeni anđeo“, naučnofantastično ostvarenje koje ćemo gledati u 2018. godini. Džejms Kameron i Robert Rodrigez zajedničkim snagama predstavljaju adaptaciju japanskog manga stripa “Gunnm” koji potpisuje Jukito Kiširo.

Kameron je napisao scenario od 186 strana, još 600 strana dodatnih beleški, i prepustio Robertu Rodrigezu materijal kako bi ga uobličio u scenario po kojem može da se snima.

Njih dvojica su zatim u pomoć pozvali i Letu Kalogridis, koja već radi na stvaranju epske fantastike u seriji Altered Carbon. Kameron je toliko bio oduševljen proizvodom da je prepustio Rodrigezu da režira film – i tako je nastala Alita.

Trejler za film „Alita: Borbeni anđeo“

Alita: Borbeni anđeo donosi priču o ženskom kiborgu sa amnezijom, koji živi u 26. veku. Profesor kibernetike Dajson Ido (Kristof Valc) pronalazi Alitu, gotovo uništenu, na jednom otpadu ispod plutajućeg grada Tiparesa. Vraća je u život, rehabilituje i uči novim stvarima. Jedino čega Alita uspeva da se seti je drevna borbena veština pancer kunst, zbog čega postaje lovac na ucenjene glave.

Borbeni anđeo krupnih očiju je Rosa Salasar, a ostale uloge u filmu tumače Kristof Valc, Dženifer Koneli, Maheršala Ali i Mišel Rodrigez.

Film stiže u bioskope u julu 2018. godine, a ono što nas očekuje možemo naslutiti na osnovu sjajnog trejlera, koji je upotpunila numera Lullaby for a Soldier.

IZVOR: rts

Podijeli na:

Sport, Titogradske vijesti, top2

14.07.2024. u 11:17h

Titogradske vijesti, top2

14.07.2024. u 10:54h

Titogradske vijesti, top2

14.07.2024. u 10:51h

Skip to content