DPS Tuzi: Đeljošaj doživio političku amneziju, ali ne i naši sugrađani

Radio Titograd

30.07.2022, 14:11h

2 min

U svom jučerašnjem obraćanju javnosti prvi čovjek naše opštine Nik Đeljošaj je saopštio da “kako napokon imamo Vladu koja cijeni konkretan rad Opštine Tuzi”, što nas sasvim sigurno navodi na to da je doživio političku amneziju, navode iz DPS Tuzi.

-Očigledno da gospodin Đeljošaj nije smio da kaže ono što i sam zna pa je prećutao ili je jednostavno zaboravio. Međutim, ako on jeste, građani Tuzi nijesu.Nijesu zaboravili pomoć, Vlade Crne Gore na čelu sa Duškom Markovićem od preko 1.5 miliona eura, upućenu Opštini Tuzi za realizaciju kapitalnih projekata.Nijesu zaboravili ni rekonstrukciju putnog pravca Dinoša – Cijevna Zatrijebačka u vrijednosti od 9 miliona eura.Nijesu zaboravili završetak I faze bulevara Podgorica – Tuzi u vrijednosti od 2.2 miliona eura. Nijesu zaboravili milionske investicije u vodovodnoj i kanalizacionoj mreži, nijesu zaboravili ni stotine hiljada uloženih u javnu rasvjetu, i još mnogo toga – navode iz DPS Tuzi.

Dodaju: “Pored svega navedenog gospodina Đeljošaja ćemo podsjetiti da lokalna vlast u Tuzima, čiji je predvodnik, nije uspjela da realizuje do kraja izgradnju kružnog toka kod katoličke crkve, da realizacije lll faze bulevara Podgorica – Tuzi nema ni na vidiku, da je sportska dvorana ostala samo mrtvo slovo na papiru, te da izgradnja osnovne škole na Karabuškom polju nije ni započeta”.

Istina, kako smatraju, postojala je rekonstrukcija par putnih pravaca, što mi pozdravljamo u potpunosti, i ako su nas isti ti ljudi koji sada vrše vlast često puta kritikovali da se previše sredstava troši na asfaltiranje, što sada dokazuje da smo tada mi bili u pravu.

-Sve pobrojane činjenice govore da nijedna zastava na njihovim partijskim skupovima neće sakriti nepočinstva sadašnje vlasti.Nepotizam kao sinonim aktuelne većine u lokalnom parlamentu na kraju može poslužiti samo u odabiru dobrih advokata, koji će im biti potrebni, jer će neko za ova štetočinstva morati da odgovara- zaključuju iz Opštinskog odbora DPS Tuzi.

Izvor:Dan

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2

15.08.2022. u 21:49h

Titogradske vijesti, top1

15.08.2022. u 20:23h

Sport, top2

15.08.2022. u 19:11h

24.07.2022. u 18:56h

24.07.2022. u 18:56h

Skip to content