DPS: Raspisati lokalne izbore, kako bi se nakon toga formirala vlast koja će Budvom upravljati u interesu građana

Radio Titograd

23.01.2024, 15:48h

< 1 min

Današnje odlaganje sjednice SO Budva dodatno je ogolilo situaciju u gradu. Jasno je da vlast već duži period ne funkcioniše i vođena svojim ličnim interesima produžava stanje haosa u Budvi, ne mareći za građane, saopštio je Opštinski odbor DPS Budva.

“Nakon deset mjeseci od hapšenja Mila Božovića vlast ne prihvata realnost da je izgubila povjerenje, već ucjenama i trgovinama pokušava da naprave novu skupštinsku većinu. Kako je sada svima jasno da je definitivno došlo do raskola unutar DF-a, od ostalih političkih konstituenata u budvanskoj skupštini će zavisiti, da li će dati podršku nekoj od suprotstavljenih strana unutar DF-a ili će postupiti odgovorno i u interesu građana Budve i vratiti mandat građanima, što bi dovelo do prijeko potrebnih izbora”, navodi Opštinski odbor DPS Budva.

Kako su dodali, pad podrške aktuelnoj vlasti pokazuje da su građani shvatili da su njihova predizborna obećanja, poput gradnje bolnice, šetališta, škole, vrtića, doma za stare, kulturnog centra,… bili obična laž, a sve zarad fotelja i finansijskog interesa.

“Zato još jednom apelujemo na hitnost izbora i konstituisanje nove vlasti koja će upravljati gradom u interesu građana”, ističe se u saopštenju.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 09:07h

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:49h

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:46h

Skip to content