DPS Nikšić: Radnike Željezare skupo koštao populizam Abazovića, Kovačevića i Đukanovića

Radio Titograd

19.10.2023, 10:03h

< 1 min

Foto: DPS

Da kratko traje briga za brojne nikšićke porodice od strane davno smijenjenog premijera Dritana Abazovića, predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića i njegovog partijskog saborca, prvog čovjeka EPCG Milutina Đukanovića, nažalost, pokazuje i primjer Željezare, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Kako su istakli, činjenica da je devedeset radnika, ne tako davno, angažovanih po osnovu ugovora o djelu u ovoj fabrici, poslato kući, čime je, u doba ove i ovakve ekonomske krize, dodatno udareno na porodične budžete koji su i onako suviše pogođeni inflacijom koja divlja, govori u prilog tome da zabrinutost ova tri samoproklamovana spasitelja traje taman koliko i predizborna kampanja.

“Sramotno je ovakvo ophođenje predstavnika vlasti i u Nikšiću, i u Crnoj Gori, koji djelima pokazuju da im poigravanje s ljudskim sudbinama nije strano, naročito ne onda kad je neophodno izvršiti politički pritisak i kroz ucjene dobiti koji procenat više na “fer, korektnim i slobodnim” izborima”, ocjenjuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Takođe dodaju, desilo se ono na šta su više puta upozoravali.

“Ovoj vlasti ljudi samo služe kao lutke u pozorištu u kojem ih režiseri Abazović, Kovačević i Đukanović iskoriste i nakon odrađenih zadataka odbace”, smatraju.

Kako su naveli, ista sudbina čeka brojne zaposlene u Solaru, EPCG, Pošti i drugim preduzećima. Napokon i građani shvataju, doduše na veoma bolan način, da su na vlasti i u državi i u Nikšiću obični manipulatori.

“S tim u vezi, jasno je da pomahnitali populizam stiže na naplatu u gradu pod Trebjesom, te da neće morati da prođe dugo da se isto desi Spajiću i njegovoj proevropskoj, izvinite, pročetničkoj družini”, zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Nikšić.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 13:47h

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 13:43h

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 13:38h

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 12:12h

Titogradske vijesti, top2

04.12.2023. u 12:04h

Skip to content