DPS: Krapović kao ministar odbrane i Budvanin ima dužnost da ukloni ratno-huškački transparent iz grada

Radio Titograd

16.12.2023, 10:36h

< 1 min

Foto:DPS

Pozivamo ministra odbrane Dragana Krapovića, da u domenu svojih ingerencija sa ulaza u njegov rodni grad, ukloni ratno-huškački transparent kojim se potpiruje agresija na suverenu državu, priznatu od strane Crne Gore. To je njegova dužnost kao ministra odbrane države članice NATO-a, i kao nekog ko je rođen u Budvi, gradu nekadašnjem simbolu crnogorskog turizma, koji sadašnja vlast pokušava da svede na nacionalističku palanku, poručuju iz DPS Budva.

“Pozivanjem da se srpska vojska vrati na Kosovo, preko transparenta, nacionalističke grupacije navođene iz raznih paraobavještajnih službi, čiji su pripadnici očigledno svoje utočište našli u Budvi, a podršku u lokalnoj vlasti, provociraju i pokušavaju da ugroze skladni suživot njenih građana.

Ovaj transparent je sramota ovog grada, njegove lokalne uprave, ali i Vlade i nadležnih institucija koje deklarativno podržavaju evropsku perspektivu Crne Gore, a sa druge strane pasivno gledaju na nacionalistička divljanja širom naše države”, navode iz DPS Budva.

 

Izvor:Antena M

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

24.05.2024. u 19:15h

Sport, top2

24.05.2024. u 19:07h

Titogradske vijesti, top2

24.05.2024. u 17:17h

Skip to content