DPS: Katastrofalno loše stanje u Beranama, slika nesposobne lokalne vlasti

Radio Titograd

28.08.2023, 09:12h

< 1 min

Foto:DPS

Opštinski odbor Demokrata Berana svojim, kao i uvijek, jalovim saopštenjem pokušava da demantuje video zapise i fotografije iz centra Berana, sa obale Lima, o čemu smo obavijestili javnost i pozvali nadležne institucije da reaguju, navodi Opštinski odbor DPS Berane.

“U svom besmislenom pokušaju skidanja odgovornosti sa lokalne izvršne vlasti, u kojoj učestvuju, i prizemne odbrane svoje nesposobnosti, pokušavaju da za ovo katastrofalno loše stanje u Beranama okrive DPS. Gospodo, vaša nesposobnost, kao i nesposobnost vaših koalicionih partnera sa kojima vršite lokalnu vlast, traje od prvih dana preuzimanja vlasti, pa nikog ne čudi što je naš grad zapušten u svim segmentima. Nećemo vas, ovom prilikom, podsjećati na vaša izborna obećanja, to ćemo drugi put, koja vam samo iluzorno stoje na predizbornim dokumentima, a od realizacije nula”, ističe Opštinski odbor DPS Berane.

Još jednom pozivaju nadležne lokalne institucije da riješe probleme odlaganja smeća na obali Lima i ostalim divljim deponijama, da se bave poslom zbog kojih postoje, a državne institucije da sprovedu zakon i odgovorne sankcionišu.

“Nažalost, i ovo besmisleno, neznaveno saopštenje Demokrata pokazuje njihovu nespremnost da se realno sagleda i riješi ogroman problem na koji smo ukazali. Fotografije koje i ovih dana idu iz centra Berana su prava slika nesposobne beranske lokalne vlasti”, navodi Opštinski odbor DPS Berane.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

15:42h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 14:06h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 12:44h

Titogradske vijesti, top2, Uncategorized

22.09.2023. u 11:45h

Titogradske vijesti, top2

22.09.2023. u 11:40h

Skip to content