DPS: Izborom Andrije Mandića Crna Gora i zvanično dobija antievropsku, prorusku i velikosrpsku vlast

Radio Titograd

14.10.2023, 11:22h

< 1 min

Izborom Andrije Mandića na mjesto predsjednika Skupštine, Crna Gora će i zvanično dobiti antievropsku, velikosrpsku i prorusku vlast, saopštila je Demokratska partija socijalista DPS.

“Oslobođenje Crne Gore od antifašizma, europejstva i zapadnog kursa – koje je počelo prije više od tri godine uz neskrivenu podršku međunarodne zajednice, kulminira ovih dana najavom da će optuženi terorista, koji tvrdi da je njegov predsjednik Vladimir Putin, preuzeti mjesto čelnika Skupštine, a da će već naredne godine lideri Demokratskog fronta biti sastavni dio Vlade”, ističu u DPS-u.

Naglašavaju da ukoliko ovakav razvoj događaja bude na kraju i ostvaren, Crna Gora će dobiti treću vladu koja otvoreno i neskriveno radi protiv državnih interesa i čiji je stvarni predsjednik Aleksandar Vučić.

“Jasno je da će Crna Gora skrenuti sa evropskog i zapadnog puta i da će prioritet u radu Vlade biti podređenost interesima zvaničnog Beograda i Moskve. Finalno, svako ko uzme učešće u narednoj Vladi Crne Gore potvrdiće da se vodi isključivo interesima – partijskim a ne državnim, i da je za šaku privatnih spreman da izda Crnu Goru”, zaključuju u DPS-u.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

05.12.2023. u 15:07h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2023. u 13:59h

Skip to content