DPS danas bira novo rukovodstvo

Radio Titograd

28.01.2024, 08:23h

< 1 min

Foto:DPS

 

Demokratska partija socijalista DPS danas bira predsjednika i potpredsjednike, a članovi ove partije prvi put će direktno birati rukovodstvo.

Jedini kandidat za predsjednika DPS-a je aktuelni vršilac dužnosti lidera stranke Danijel Zivković, dok se za četiri potpredsjednička mjesta kandidovalo šest partijskih funkcionera – Elvir Zvrko, Aleksandra Vuković Kuč, Abaz Dizdarević, Dušan Raičević, Jevto Eraković i Ivan Vuković.

DPS je svim svojim članovima koji se nalaze u partijskim evidencijama i koji imaju pravo glasanja na prvim neposrednim unutarstranačkim izborima predstavio uputstvo za sam čin glasanja elektronskim putem preko dostupne aplikacije.

“Svi članovi koji su na vrijeme obezbijedili pravo glasa na partisjkim izborima, svoju volju osim neposrednim glasanjem u svojim opštinskim odborima, mogu ostvariti i putem aplikacije”, objasnili su iz DPS-a.

Na partijskom sajtu predstavljeno je na koji način je moguće obaviti glasanje, te tako učestvovati u odabiru predsjednika, odnosno potpredsjednika, koji će kao najviše partijsko rukovodstvo u narednom periodu predstavljati Demokratsku partiju socijalista.

DPS je pozvao sve članove da slobodno izraženom voljom i svojim učešćem u ovom procesu, daju svoj doprinos, kako navode, novom vidu demokratizacije društva i daljeg napretka u razvoju Crne Gore.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 08:01h

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:58h

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:46h

Titogradske vijesti, top2

22.02.2024. u 07:38h

Skip to content