Dok Dritan tumara tunelom obmana advokat Ure nazdravlja sa klanovima

Radio Titograd

11.01.2024, 12:23h

< 1 min

Foto:PES

 

Nakon što je bivši pemijer izigrao očekivanja javnosti i nadležnih organa u otkrivanju detalja i nalogodavca za iskopani tunel, da bi sakrio tragove, njegova partija pokušava da aktuelizuje navodnu brigu za  bezbjednosni sektor 44. Vlade.

Ono što je zabrinjavajuće jeste činjenica da se protiv nekih funkcionera URA vodi istraga za šverc cigareta, dok drugi bez ustručavanja poziraju sa BIL licima.

Naime, kako koji dan prolazi, tek se vidi koliko su kriminalni klanovi bili relaksirani dok je URA navodno vodila borbu protiv istih.

Podsjećamo javnost da su za vrijeme Abazovićevog rukovođenja bezbjednosnim sektorom Radoje Zvicer i Ljubo Milović pobjegli iz Crne Gore, a dok se u ulozi koordinatora svih službi bezbjednosti isti Abazović u zatvoru susretao sa glasovitim imenima kriminalnog miljea. I dalje je misterija zašto je bivši premijer imao kriptovani telefon koji nije prijavio nadležnim organima i za koje svrhe ga je koristio?

Onda i ne čudi zašto se istaknuti funkcioneri GP URA fotografišu sa BIL licima.

Rezultate bivšeg premijera u bezbjednosnom sektoru najbolje opisuje tunel ispod najvažnijih državnih institucija, a njegovu kredibilnost potvrđuje upravo nedavni iskaz pred nadležnim organima.

 

Autor:Radiotitograd.me

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

20.04.2024. u 19:42h

Titogradske vijesti, top1

20.04.2024. u 15:19h

Skip to content