Đurašković se sastao sa potpredsjednicom Bugarske: Tradicionalno dobri odnosi između država dodatno ojačani potpisivanjem Protokola o saradnji 2007. godine

Radio Titograd

05.04.2024, 13:46h

< 1 min

Foto: Kabinet gradonačelnika Prijestonice Cetinje

 

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković primio je danas u zvaničnu posjetu potpredsjednicu Bugarske Ilijanu Jotovu. Sa sastanka je poručeno da su odnosi Crne Gore i Bugarske prijateljski i partnerski posebno osnaženi uspješnom saradnjom u okviru NATO struktura i kontinuiranom podrškom koju Bugarska pruža našoj zemlji u procesu evropske integracije.

Gradonačelnik Đurašković je zahvalio na podršci i kazao da su tradicionalno dobri odnosi između država dodatno ojačani potpisivanjem Protokola o saradnji 2007. godine između Prijestonice Cetinje i Opštine Veliko Trnovo. Potpredsjednica Jotova je najavila nastavak snažne podrške procesu evropske integracije Crne Gore i izrazila spremnost za jačane saradnje u oblastima ekonomije i kulture.

Sastanku su prisustvovali ambasador Bugarske u Crnoj Gori Stefan Dimitrov i zamjenica gradonačelnika Prijestonice Ana Novović.

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 18:51h

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 15:27h

Skip to content