Đukanović: Sport najbolji način za marketing malih zemalja

Radio Titograd

30.11.2021, 19:48h

< 1 min

Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore

„Đukanović je kazao da je sa pažnjom ispratio dosadašnje uspjehe Prašovića koji su ga svrstali među najprestižnije i najperspektivnije sportiste u ovoj disciplini i rezultirali njegovom nedavnom borbom za titulu u WBO kategoriji. Predsjednik je izrazio uvjerenje da će cilj koji ovaj put nije dostignut, u bliskoj budućnosti biti ostvaren“, navodi se u saopštenju Đukanovićevog Kabineta.

Takođe, dodaju, predsjednik je zahvalio Dilanu Prašoviću na promociji Crne Gore, ističući da je sport najbolji način za marketing malih zemalja, u čemu je Crna Gora do sada dobro koristila priliku. Stoga je, kako je kazao Đukanović, od ključnog značaja i podrška države mladim sportistima poput Prašovića, što će joj se višestruko vratiti.

„Prašović je kazao da ostaje posvećen dostizanju najviših sportskih rezultata na globalnom nivou i da uspjeh u predstojećoj borbi za pojas International Boxing Federation International Cruiser Title koja je zakazana za 10. decembar u Londonu smatra krupnim korakom kako bi se ponovo našao u poziciji izazivača u borbi za svjetskog prvaka“, naveli su iz Kabineta predsjednika.

U saopštenju se ističe da je Đukanović uz želje za dalji uspjeh na ličnom i profesionalnom planu posebno apostrofirao vrhunski profesionalizam, požrtvovanost i upornost Prašovića kao vrline po kojima su poznati i koje krase sve crnogorske takmičare, bilo ekipno ili pojedinačno, kao uspješne ambasadore crnogorskog sporta i crnogorskog društva.

Prašović je, dodaju, iskoristio priliku da Predsjedniku Đukanoviću uruči potpisane bokserske rukavice.

Sastanku su prisustvovali članovi njegovog stručnog štaba Slobodan Nikić i Ivan Nikolić.

 

Izvor:Portal Analitika

 

 

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
  • NAJNOVIJE
  • NAJČITANIJE

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 23:11h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 23:08h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 23:03h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 22:57h

Titogradske vijesti, top2

20.01.2022. u 21:04h

Skip to content