Đukanović: Sa Dahlanom sam bio u Vučićevoj kući

Radio Titograd

29.07.2022, 19:24h

< 1 min

Predsjednik Milo Đukanović kazao je u intervjuu za N1 da je fotografija na kojoj je u društvu Aleksandra Vučića i bivšeg palestinskog obavještajca Mohameda Dahlana nastala u kući srpskog predsjenika.

On je dodao da ne može da se precizno sjeti koje je godine to bilo.

– Mislim da je predsjednik Vučić upravo bio prešao na predsjedničku dužnost, prethodno je bio u Vladi, potpredsjednik pa predsjednik. Ali to je bilo vrijeme kada bi se dogovorali da porazgovaramo…, kaže Đukanović.

Kako je dodao sa Vučićem je razgovarao o političkim pitanjima.

– Pa, mnogo je pitanja bilo. Najmanje je tu bilo pitanja odnosa Srbije i Crne Gore jer su tada ti odnosi izgledali dobro. Bilo je više pitanja koja su se ticala ekonomskog i političkog razvoja i neke spoljnopolitičke saradnje. Ja sam, imajući u vidu dugi staž, imao više iskustva i saradnje sa određenim zemljama, sa određenim regijama itd. Trudio sam se da to svoje iskustvo podijelim sa predsjednikom Vučićem, računajući da od toga može biti samo dobro i Srbiji – naveo je on.

Prema rečima Đukanovića, Dahlan se tada zatekao u Beogradu.

– U jednoj fazi, ne u toku čitavog razgovora, kada smo predsjednik Vučić i ja završili naše teme, onda nam se pridružio, popili smo piće…“, naveo je Đukanović.

On je rekao da misli da je tada bilo govora o investicijama u Beogradu.

– Taj dio razgovora su vodili gospodin Dahlan, i ljudi koji su bili u društvu sa njim, sa predsjednikom Vučićem. Ja sam bio kratko, porazgovarali malo o nekim zajedničkim domaćim temama i vratio sam se u Crnu Goru – dodao je on.

Izvor:Dan

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 15:27h

Titogradske vijesti, top2,

15:13h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 14:10h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 14:00h

Titogradske vijesti, top2

12.08.2022. u 13:56h

Skip to content