Đukanović: Dragan Janković ostaće upamćen kao istinski posvećenik poslu i dobru svog grada i Crne Gore

Radio Titograd

06.11.2023, 12:24h

< 1 min

Foto:CDM

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća povodom smrti Dragana Jankovića, njegovoj porodici.

“Poštovana porodice Janković, sa iskrenim žaljenjem primio sam vijest o smrti vašeg dragog Dragana Jankovića, višegodišnjeg predsjednika Opštine Herceg Novi i istaknutog političkog, društvenog i kulturnog djelatnika. Obavljajući brojne zahtjevne i odgovorne funkcije Dragan je dao veliki doprinos razvoju Herceg Novog, u čiji je prosperitet i multikulturalni sklad nesebično ugradio svoj profesionalni i lični angažman”, navodi Đukanović.

Kako je dodao, njegovu časnu političku karijeru obogatilo je i ogromno zalaganje za unapređivanje kulture u Herceg Novom kroz inicijative i podršku  brojnim festivalima i drugim kulturnim manifestacijama koje i danas predstavljaju ličnu kartu ovog grada.

“Dragan Janković ostaće upamćen kao istinski posvećenik poslu i dobru svog grada i Crne Gore, jednako tako i kao dobar i cijenjen čovjek i iskreni prijatelj. Molim vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća”, navodi Đukanović.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

05.12.2023. u 15:07h

Titogradske vijesti, top2

05.12.2023. u 13:59h

Skip to content