Demokrate: Poruka javnim i tajnim igračima DPS-a – te i takve prevare vam neće proći

Radio Titograd

31.08.2022, 13:34h

< 1 min

Ko jednom prevari, učiniće to opet, i to svaki naredni put sve lakše i lakše. Zato navodi predsjednika Ujedinjene Crne Gore, Gorana Danilovića, da stranke koje je DPS već jednom iznajmio na 100 dana vode pregovore da ih DPS opet iznajmi na neki oročeni period – ovog puta sa novim mandatarom kojeg odredi DPS – moraju se uzeti za ozbiljno i pozivaju, u najmanju ruku, na oprez svakog građanina u Crnoj Gori, a naročito njihove predstavnike, saopštile su Demokrate.

“Kad vas bivše kolege iz bivše parlamentarne većine naviknu na sasvim “relaksirano” mijenjanje dresova kao čarapa, ne smijete sebi dozvoliti neopreznost. Pritom, zakazivanje sastanka za 2. septembar na onakav način i određene pripreme i retorička zalijetanja koja smo imali prilike da vidimo od njegovog organizatora, neizostavno nameću još jedno pitanje: da li SNP-u i GP URA u novoj igranci tajno pomažu oni što su im tajno pomagali i pri formiranju 43. nenarodne Vlade, koju smo sa zadovoljstvom srušili upravo zato što je bila nenarodna, neprirodna, nesposobna i sponzorisana od DPS-a? Zapravo, možda je glavno pitanje: da li su i šta su ovog puta ugovorili da dobiju zauzvrat – koju i kakvu dubinu, visinu ili širinu? Najzad, da li sve ovo znači i da se pomenuti sastanak organizuje kako bi se narod još jednom obmanuo?”, pitaju Demokrate.

Zato, dodaju, kako bi se odagnale sve ove vrlo utemeljene sumnje, Danijela Đurović hitno da podnese ostavku i da se ista konstatuje u petak na sjednici, a ne da se povlače potpisi sa zahtjeva za sazivanje sjednice, kako bi gospođa Đurović ostala na poziciji na koju je ionako, ističu, nelegitimno i nelegalno izabrana.

“Zbog svega navedenog, još jednom poruka javnim i tajnim “igračima” DPS-a: te i takve prevare vam neće proći”, zaključuju Demokrate.

Izvor:antenam.net

Podijeli na:

Video hit dana,

21:51h

Titogradske vijesti, top1

07.12.2022. u 20:23h

Skip to content