Dastin Hofman optužen za seksualno uznemiravanje maloljetnice

Radio Titograd

02.11.2017, 00:00h

< 1 min

Autorka Ana Grejem Hanter optužila je glumca Dastina Hofmana da ju je seksualno uznemiravao i upućivao neprilične komentare tokom snimanja televizijske adaptacije pozorišnog komada „Smrt trgovačkog putnika“ 1985. godine.

Optužila je Hofmana, koji sada ima 80 godina, da je pipao i više puta iskazivao želju za seksualnim odnosom sa njom.

„Prvog dana na setu je tražio od mene da mu izmasiram noge. Otvoreno je flertovao sa mnom, uhvatio me za zadnjicu i pričao o seksu sa mnom“, napisala je Hanterova u Holivud reporteru.

„Jedno jutro sam otišla u njegovu sobu za presvlačenje da ga pitam šta želi za doručak. Pogledao me i nasmejao se. Onda je rekao: 'Uzeću tvrdo kuvano jaje i roviti klitoris'. Cela njegova pratnja je počela da se smeje. Izašla sam iz sobe bez reči. Onda sam otišla u toalet i isplakala se“, prisetila se Hanterova.

Hofmanovo ponašanje tokom pet nedelja na setu detaljno je opisala u dnevniku koji je tada poslala svojoj sestri. „Danas, dok sam pratila Dastina do njegove limuzine, uhvatio me je za zadnjicu četiri puta. Svaki put sam ga jako udarila i rekla mu da je 'perverzni matorac'.“

Uprkos tome što se nekoliko puta pobunila, nadređeni joj je rekao da istrpi Hofmanovo ponašanje i da žrtvuje neke svoje vrednosti zarad produkcije filma.

izvor: RTS

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

29.03.2023. u 20:17h

Sport, top2

29.03.2023. u 19:15h

Titogradske vijesti, top1

29.03.2023. u 15:28h

Skip to content