Damir Bećović isključen iz Pokreta, pozvan da vrati mandat

Radio Titograd

28.06.2024, 11:26h

< 1 min

Foto:SDP

 

Damir Bećović isključen je iz grupe građana Pokret za Tuzi, i više ne predstavlja savez SDP – Pokret za Tuzi, obavijestili su iz te političke grupacije. Pozvali su ga da svoj mandat stavi na raspolaganje listi sa koje je izabran u lokalni parlament u Tuzima.

“Sigurni smo da birači liste ‘’SDP- Pokret za Tuzi’’, nijesu glasali na izborima da bi bilo ko koristio odbornički mandat u privatne svrhe, već isključivo u interesu građana, te tražimo da gospodin Bećović vrati mandat. Političko djelovanje Damira Bećovića od početka odborničkog mandata, nije bilo u skladu sa proklanovanim ciljevima i politikom odborničke liste sa koje je imenovan, već je bilo isključivo vezano za lični politički interes”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, građani Tuzi se suočavaju sa brojnim problemima i izazovima u svakodnevnom funckionisanju, brojna su neispunjena predizborna obećanja i sigurno da postoji jaka osnova da se glas tih ljudi čuje u lokalnom parlamentu, što će se poslije ove rotacije i desiti.

“Uvjereni smo da će Bećović, koji je ušao u Skupštini Opštine Tuzi kao drugi sa zajedničke liste donijeti pravu odluku, u skladu sa onim što smo zajednički obećali stotinama građana Tuzi koje su nas podržale”, navode u SDP – Pokret za Tuzi.

 

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 11:10h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:28h

Titogradske vijesti, top2

20.07.2024. u 09:25h

Skip to content