Čelanović: Abazović uništava diplomatsku mrežu Crne Gore

Radio Titograd

24.11.2022, 10:37h

< 1 min

Foto:CD

Potez koordinatora ministarstva vanjskih poslova Dritana Abazovića kojim je otpravnicima poslova u Londonu, Vašingtonu, Prištini, te pri Misiji Crne Gore pri UN u Njujorku poslao rješenja o hitnom povratku u zemlju, nepuna dva mjeseca nakon što su tamo poslati, predstavlja klasično uništavanje diplomatske mreže Crne Gore.
Ovo je samo jedna od faza satiranja Crne Gore i njenih institucija koja pokazuje da Abazović ne mari ni za Crnu Goru, ni za njen ugled, niti za crnogorske državljanke i državljane u tim državama kojima je na ovaj način presječena svaka formalna veza za matičnom državom.
Nakon što je njegov aktuelni savjetnik, a tadašnji ministar vanjskih poslova Đorde Radulović gotovo u potpunosti uništio crnogorski diplomatsku mrežu, Abazović taj posao sada završava.
Nikad Crna Gora nije doživjela ovakvu bruku u međunarodnim krugovima i nikad na ovaj način nije bila ponižena. Abazović i njegova izdajnička Vlada, i u tehničkom mandatu, nastavljaju da nanose nemjerljivu štetu našoj državi i zato je što prije neophodno održati vanredne parlamentarne izbore kako bi na pozicije odlučivanja došli odgovorni ljudi koji vode računa o Crnoj Gori i svim njenim građanima.
Autor:Radiotitograd.me

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2

28.11.2022. u 22:43h

Titogradske vijesti, top2

28.11.2022. u 20:41h

Skip to content