Budva: Zbog omalovažavanja policajaca Podgoričanin kažnjen sa 1.200 eura

Radio Titograd

02.05.2024, 19:20h

< 1 min

Foto:Radiotitograd.me

 

Zbog omalovažavanje policajaca u Budvi Podgoričanin M.V. (29) kažnjen je sa 1.200 eura, dok je državljanka Srbije a H.J. (36) iz Niša, kažnjena sa 2.000 eura zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

“Naime, M.V. je proglašen krivim i osuđen na novčanu kaznu jer je 01. maja u večernjim časovima omalovažavao policijske službenike koji su regulisali saobraćaj u Mediteranskoj ulici, da bi potom više puta udarao pesnicama u patrolno vozilo, nakon čega je i lišen slobode i u jutarnjim časovima izveden pred sud”, kazali su iz tog Suda.

Takođe, državljanka Srbije, kažnjena je sa 2.000 eura jer je prethodne večeri u Ulcinju zatečena da upravlja vozilom sa visokom koncentracijom alkohola u organizmu.

“Dežurna sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je nakon izricanja odluke naložila da se novčana kazna naplati u roku odmah jer se radi o stranoj državljanki, a okrivljenoj je izrečena i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od šest mjeseci”, naveli su iz tog Suda.

 

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2,

23:35h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

27.05.2024. u 23:27h

Skip to content