Brđanin u Skoplju: Dogovorena saradnja oblasti kriminalističko-obavještajne djelatnost

Radio Titograd

22.02.2024, 19:10h

< 1 min

Direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin, boravi u posjeti Republici Sjevernoj Makedoniji, gdje je danas, u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Sjeverne Makedonije održan sastanak sa direktorom Biroa za javnu bezbjednost, dr. Sašom Taševskim.

Obje delegacije su na samom početku susreta istakle, prije svega, izuzetno prijateljske odnose i uspješnu saradnju policijskih službi dvije zemlje u svim oblastima od obostranog interesa, a današnji susret rezultirao je konkretnim prijedlozima buduće saradnje u oblasti kriminalističko-obavještajne djelatnosti, borbe protiv narkotika, ciljanih potraga i realizacije zajedničkih obuka specijalnih jedinica policije dvije zemlje, navodi se u saopštenju Tima Uprave policije i MUP-a CG .

Osim navedenog, dogovoren je i nastavak kontinuirano dobre saradnje tokom turističke sezone, u okviru koje tokom ljetnjih mjeseci policijski službenici Republike Sjeverne Makedonije pružaju podršku svojim crnogorskim kolegama na jugu Crne Gore.

U okviru današnje posjete direktor Uprave policije Crne Gore je bio u prilici i da obiđe specijalne jedinice MUP-a Republike Sjeverne Makedonije i da zajedno sa direktorom Biroa za javnu bezbjednost dr. Tasevskim položi cvijeće na spomen-ploču poginulim pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice TIGAR.

 

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

16.04.2024. u 14:44h

Titogradske vijesti, top2

16.04.2024. u 12:57h

Titogradske vijesti, top2

16.04.2024. u 12:49h

Titogradske vijesti, top2

16.04.2024. u 12:41h

Skip to content