Bogdanović: Imamo obavezu da izgradimo društvo u kojem svako ljudsko biće uživa jednakost, slobodu i pravdu

Radio Titograd

10.12.2023, 10:57h

< 1 min

Foto:Demokrate

Međunarodni dan ljudskih prava je simbol naše neprekidne posvećenosti unaprjeđenju i poštovanju ljudskih prava, koje su temeljni stub naše državne politike i suština našeg zajedničkog identiteta, saopštio je Boris Bogdanović, generalni sekretar i predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

“Neka nas današnji dan podsjeti na važnost prava i dostojanstva svakog pojedinca, te na obavezu koju imamo prema sebi i budućim generacijama da izgradimo društvo u kojem svako ljudsko biće uživa jednakost, slobodu i pravdu”, kazao je on.

Bogdanović navodi da je naša zajednička misija da ove vrijednosti njegujemo, štitimo i promovišemo, stvarajući okruženje u kojem svaki glas ima težinu i značaj.

“S ponosom i optimizmom, svim građanima Crne Gore čestitam Međunarodni dan ljudskih prava. Neka naša nastojanja u zaštiti i promociji ljudskih prava budu neprekidna, a naš napredak zajednički cilj. Na putu ka ovom cilju, zajednički hodamo rame uz rame, obavezani na stvaranje pravičnije i pravednije budućnosti za sve”, zaključio je Bogdanović.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1,

15:15h

Skip to content