Bogdanović: Dolazimo na sastanak, samo da vidimo kada, prije ili posle smjene Danijele Đurović

Radio Titograd

30.08.2022, 20:56h

< 1 min

Foto:

Predsjednik Kluba poslanika Demokrata u Skupštini Crne Gore Boris Bogdanović potvrdio je “Danu” da će se ova partija odazvati na poziv Demokratskog fronta za sastanak 2. septembra.

Bogdanović postavlja samo dilemu da li će sastanak biti održan prije ili posle smjene predsjednice Skupštine Danijele Đurović.

– Drago nam je što su Ura, SNP, NSD promijenili svoje odluke, te nakon izričitog stava da nakon rušenja DPS Vlade nema više 30. avgusta i sastanaka o restartu. Njihova promjena sopstvene odluke je dobar signal. Sastanak je prijeko potreban. Ostaje samo da Klub poslanika odluči da li će na sastanak doći prije ili nakon razrješenja gospođe Đurović i u kom sastavu, odnosno ko će ga predstavljati – kaže Bogdanović.

On kaže da je uzaludan pokušaj spašavanja predsjednice Skupštine.

– Pokušaj spašavanja gospođe Đurović koja je proizvod koalicionog Sporazuma URA-SNP sa DPS, taktikama naših kolega, na isti način kao i pokušaj spašavanja 43. DPS Vlade, neće uspjeti. Te je bolje da isto i ne pokušavaju, već da se iskreno odnesu prema onom što je predmet dijaloga – zaključuje Bogdanović.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top1

07.12.2022. u 22:19h

Sport, top2

07.12.2022. u 21:35h

Skip to content