Birajte boju prema horoskopskom znaku

Radio Titograd

30.05.2024, 07:19h

2 min

Foto:Pixabay

 

Svakom horoskopskom znaku odgovaraju određene boje.

Ovan

Osobe rođene u znaku ovna su hrabre i nezavisne prirode. Ovnovi su često energični, ambiciozni i imaju jaku ličnost. Veoma dobro im stoje nijanse narandžaste i crvene, koje podstiču na akciju i avanturu. Kada osjete da treba da uspore, tu je nježna plava koja dovodi nervni sistem u mirno stanje.

Bik

Ovo je zemljani znak, poznat po svojoj pouzdanosti i praktičnosti i veoma cijeni materijalno bogatstvo i udobnost. Nijanse prirode će im pomoći da se osjećaju još skladnije: bež, braon i tamno braon tonovi su dobitna kombinacija.

Blizanci

Blizanci su vazdušni znak. Veoma su radoznali i lako se prilagođavaju, zahvaljujući jakim komunikacionim vještinama. Odgovaraće im energične i ambivalentne kombinacije nijansi: vazdušno plava sa roze, zelena sa bijelom, energična narandžasta sa mirnom plavom.

Rak

Rak je vodeni znak, predstavnici ovog znaka su emotivni, osjetljivi i imaju jaku intuiciju. Veoma su brižni prema svojoj porodici, vole udobnost doma. Pješčane nijanse će im pomoći da probude osjećaj topline i pripadanja, a u kombinaciji sa plavom su savršena opcija.

Lav

Lavovi su poznati po samopouzdanju, ambiciji i liderskim kvalitetima. Često su u centru pažnje, pa im pogoduju crveni tonovi, ali u balansu sa bijelom ili bež bojom.

Djevica

Djevice su veoma praktične i vole detalje. Pouzdane su i vole rad. Pristaju im osnovne bež i braon nijanse, pomažu im da budu u skladu sa prirodom. Kako je to zemljani znak, dobro se stapa sa baš takvim tonovima.

Vaga

Vaga je vazdušni znak, odlikuje se diplomatijom i šarmom. Važni su im harmonija i pravda, teže saradnji i dogovoru. Nijanse ljubičaste, zlatne, zelene i boje breskve pomoći će im da osjete ravnotežu i harmoniju. Vage često pronalaze adekvatne kompromise, pa im odgovara i plava boja u različitim nijansama.

Škorpija

Škorpije su strastvene i odlučne prirode. Pronicljive su i lako osjećaju šta druga osoba misli i kako se osjeća. Crna će pomoći pripadnicima ovog znaka da naglase misterioznu stranu svoje prirode. Tamni tonovi braon boje doprinijeće samouvjerenosti i ozbiljnijem izgledu pripadnicima ovog znaka.

Strijelac

Strijelac je poznat po optimizmu i ljubavi prema istraživanju. Strijelci vole da filozofiraju i teže ličnoj slobodi. Lako privlače ljude svojim idejama. Zelene nijanse pomažu Strijelcu da raste i razvija se, a žuta, boja inteligencije, unijeće živost i bogatstvo u izgled.

Jarac

Pripadnici ovog znaka su veoma ambiciozni i disciplinovani. Jarac je spreman da preuzme odgovornost i uvijek teži uspjehu. Voli da postavlja dugoročne ciljeve u poslu. Kontrast bijele i crne će podržati odlučnost Jarčeva. Ova kombinacija je veoma stroga i ostavlja utisak odmjerenosti i svedenosti.

Vodolija

Vodolija teži individualnosti, bavi se razvojem inteligencije i drži se humanitarnih vrijednosti. Pripadnici ovog znaka su veoma kreativni, nezavisni i vole da traže nestandardna rješenja. Cijene prijateljstvo i komunikaciju. Svijetle nijanse zelene, roze, plave i boje jorgovana će pomoći da se istakne njihova opuštena priroda.

Ribe

Predstavnici ovog znaka su osjetljivi i maštoviti. Imaju duboku vezu sa svojim emocijama i duhovnim dijelom ličnosti. Intuicija im je veoma izražena, što će se uklopiti uz ružičaste tonove. Nijanse ljubičaste će unijeti energiju i dinamiku u njihov život.

 

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 17:21h

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 13:07h

Titogradske vijesti, top2

19.06.2024. u 12:52h

Skip to content