BEČIĆ O AKCIJI SPO-A “Nema nedodirljivih, sa državom nema igranja”

Radio Titograd

17.04.2024, 10:26h

< 1 min

Foto:Gov.me

 

Potpredsjednika Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić pohvalio je, kako kaže, još jednu uspješnu operaciju Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i SDT-a.

“Izuzetno pohvaljujem još jednu uspješnu operaciju Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i SDT-a! Obećali smo transparentnost, efikasnost i pravičnost u bezbjednosnom sistemu i današnjim hapšenjem pokazujemo da smo na pravom putu. Ovo je još jedan primjer odlične saradnje bezbjednosnog sektora i tužilaštva o kom sam juče govorio i u Europolu na sastanku sa direktoricom”, kazao je Bečić, nakon akcije SPO-a usmjerene ka direktorici ASK-a.

Bečić kaže da nema privilegovanih i da nema kompromisa sa osnovnim vrijednostima društva.

“I definitivno, nema nedodirljivih. Ovo hapšenje je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom pravedne i odlučne države sa kojom nikada više nema igranja i kompromitovanja”, naveo je Bečić.

U našoj zemlji, kako kaže, ima mjesta samo za one koji vjeruju u pravdu i čistotu institucija.

“Kao potpredsjednik Vlade za bezbjednost i koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, obećavam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da 44. Vlada Crne Gore obezbijedi optimalne uslove za efikasno i profesionalno obavljanje dužnosti”, naveo je Bečić.

On je čestitao svim hrabrim i istrajnim članovima bezbjednosnog sektora i Specijalnog državnog tužilaštva koji su danonoćno radili na realizaciji prethodnih i ove akcije.

“Srećno Crnoj Gori u novom istorijskom poglavlju, gdje pokazujemo da niko nije iznad zakona. Neka ovi principi budu mjera našeg patriotizma!”, zaključio je Bečić.

 

 

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 11:08h

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 10:16h

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 10:04h

Titogradske vijesti, top2

29.05.2024. u 10:01h

Skip to content