Bečić: Nema zaštićenih i nedodirljivih

Radio Titograd

14.04.2024, 10:56h

< 1 min

Potpredsjednik Vlade i koordinator organa obavjestajno bezbjednosnog sektora Aleksa Bečić saopštio je da je poslednjih dana prilikom posjete Specijalnom policijskom odeljenju, nakon toga Briselu, kao i u poslednjim medijskim istupima u zemlji, tvrdio da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih i da zahvaljujuči odličnoj saradnji bezbjednosnog sektora, SDT-a i EUROPOLA svjedočimo impresivnim svakodnevnim rezultatima na polju odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Današnje hapšenje i procesuiranje bivšeg GST-a Milivoja Katnića i bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića je najbolja potvrda navedenog, odnosno dokaz da niko više nikada neće biti jači od države, da nema zaštićenih i nedodirljivih i da nema tog pokušaja koji može poremetiti povjerenje i kvalitetnu saradnju bezbjednosnog sektora, SDT-a i EUROPOLA”, naveo je Bečić u saopštenju.

UNajavio je da će zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova sjutra otputovati u posjetu sjedištu EUROPOLA.

“Čestitke svim hrabrim pripadnicima bezbjednosnog sektora i specijalnog državnog tužilaštva koji su kvalitetno i predano radili na pripremi, kao i današnjoj realizaciji akcije i pomenutog slučaja. Ponosan sam kao koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora i potpredsjednik Vlade za bezbjednost na vašu posvećenost, hrabrost i odlučnost da ovu prelijepu zemlju očistimo od organizovanog kriminala i korupcije. Nastavljamo beskompromisno, timski i odlučno jer borba za zemlju jakih institucija i vladavine prava je najveća patriotska dužnost”, poručio je Bečić.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 18:51h

Titogradske vijesti, top2

17.05.2024. u 15:27h

Skip to content