BARBARA MUNJAS: PREPUSTITE SE TRENUTKU, EMOCIJAMA I MUZICI

Radio Titograd

24.07.2018, 00:00h

< 1 min

LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na Lake festivalu?
BM: Sobzirom na to da se radi o mom prvom nastupu u Crnoj Gori smatram da publika prvenstveno može očekivati upoznavanje sa mnom i muzikom koju stvaram. Dolazim u najogoljenijoj varijanti, moja gitara i ja. Ono što će publika moći čuti je čista esencija pjesama, sama srž oko koje se naknadno gradi ostatak priče. Posebno me raduje to što ću pjesme predstaviti u tom ogoljenom ruhu, onako kako su zapravo i nastale, zato što taj način ne ostavlja prostora za prikrivanje, svaka emocija izlazi na vidjelo…i iskreno, uživam u tome!

LF: Koju su vaši utisci kada se radi o Lake Fest-u?
BM: Približavanjem trenutka uzbuđenje proporcionalno raste. Mislim da nije mala stvar biti dio festivala koji kroz sve te godine održavanja ima tako bogat program i jake izvođače i jako mi je drago što postajem dio te priče. Mislim da ću prave utiske steći onog trenutka kada se nađem tamo i doživim uživo cijelu atmosferu. Jedva čekam da upijem energiju Lake Festa i dam dio sebe u cijeli događaj!

LF:Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?
BM:Ne bih voljela opteretiti leđa nečime što možda ne bih mogla izvršiti stoga se za sada držim jednostavnosti. No, nikad se ne zna, možda iznenadim i samu sebe!

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na Lake Fest-u?
BM: Prepustite se trenutku, emocijama I muzici!

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2,

08:37h

Titogradske vijesti, top2

09.12.2023. u 07:37h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

09.12.2023. u 07:26h

Magazin, Titogradske vijesti, top2

09.12.2023. u 07:17h

Titogradske vijesti, top1

09.12.2023. u 07:02h

Skip to content