Bar: Rasvijetljeno pet krađa, pronađena municija, kokain, vaga za precizno mjerenje

Radio Titograd

24.11.2022, 14:07h

< 1 min

Foto:Opština Bar

Barska policija izvršila je pretres stana i drugih prostorija u vlasništvu  H.H. (37) i tom prilikom pronašla municiju, manju količinu kokaina i vagu za precizno mjerenje.

“Po nalogu tužioca protiv H.H. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je policija protiv H. H. podnijela i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz čl. 52 Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Takođe, kako dalje navode, barska policija rasvijetlila je četiri krađe koje su izvršene na štetu četiri zaposlene osobe u jednom maloprodajnom objektu u Baru.

“Sumnja se da je jedno maloljetno lice (15), 22. novembra oko 15.00 časova ušlo u magacin butika i iz ženskih torbi koje su u vlasništvu zaposlenih, ukralo veću količinu novca”, naveli su iz policije.

Za još jedno krivično djelo krađa izvršeno u Baru sumnjiči se V.K. (37) koji je, kako se sumnja, 21. novembra oko 08.00 časova u naselju Bjeliši, iz dvorišta oštećenog lica, iz garaže ukrao biciklo.

“Protiv ova dva lica podnijete su krivične prijave u redovnom postupku”, zaključuju iz policije.

 

Izvor:CDM

Podijeli na:

Magazin, Titogradske vijesti, top2

28.11.2022. u 22:43h

Titogradske vijesti, top2

28.11.2022. u 20:41h

Skip to content