AUTOR EMISIJE OSUDIO INCIDENT Otašević: Rambovo ponašanje bilo nepristojno i ne može se opravdati

Radio Titograd

13.03.2023, 19:18h

2 min

Sa snimanja (Foto: Fabrika ideja )

Incident koji se dogodio u Herceg Novom, pred kraj snimanja emisije “Dnevnica” pokvario je kompletan utisak humanitarne misije, a ponašanje Ramba Amandeusa u tim trenucima nije bilo pristojno i dostojno jednog UNICEF-ovog ambasadora dobre volje, saopštio je autor i urednik emisije “Dnevnica” Vladan Otašević.

Ocijenio je da je pred ekipom bila potpuno druga osoba od one koja je tokom dana učestvovala u humanitarnoj emisiji.

“Njegov postupak prema našoj voditeljki i producentkinji Lejli Kašić se ne može ničim opravdati. Kao autor emisije koju prati ogroman broj ljudi i kao muškarac imam ljudsku potrebu da osudim ponašanje Ramba Amadeusa, koji najmanje što treba da uradi je da se za početak izvini Lejli”, saopštio je Otašević.

Nakon konsultacija u produkciji i zbog poštovanja prema svim ljudima koji su učestvovali u emisiji i dali ogroman doprinos u prikupljanju pomoći ugroženoj porodici u Herceg Novom, kao i onom dijelu ličnosti Antonija Pušića, snimljena emisija će biti emitovana.

Otašević napominje da je “Dnevnica” proizvod nezavisne produkcije Fabrika ideja multimedije, te da se emituje na Javnom servisu shodno potpisanom ugovoru.

Muzički umjetnik Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, je učestvovao u emisiji kako bi doprinio da se prikupi pomoć za samohranu majku i njenog sina koji narušenog zdravlja žive u uslovima apsolutnog siromaštva.
“U tome su ga podržali brojni građani Herceg Novoga, zaposleni u preduzećima Vodovod i kanalizacija, zakupci tezgi na hercegnovskoj pijaci, Turistička organizacija grada, kao i još desetine privrednih subjekata iz ove primorske opštine. Dan snimanja je protekao jako lijepo uz uvažavanje zahtjeva koje je gospodin Pušić postavio prema produkciji. Na svakoj lokaciji gdje je Rambo radio bio je okružen zaposlenima i građanima koji su željeli da doprinesu i koji su iskreno uživali u društvu poznatog muzičara. Ta emocija je bila obostrana, jer je i on bio zadovoljan što se upoznao sa poslovima na kojima njegovi sugrađani zarađuju koru hljeba”, istakao je Otašević.

Autor emisije dodaje i da je na donatorskoj večeri, organizovanoj u popodnevnim satima, takođe bilo veliko interesovanje i sve proteklo u najboljem redu.

Kašić je juče na društvenim mrežama optužila muzičara Antonija Pušića (Ramba Amadeusa) za seksualno uznemiravanje. Kazala je da se sve dogodilo u petak, tokom snimanja emisije i da je Pušić neprimjereno dodirnuo. Umjesto izvinjenja, od Pušića je, kako je navela, dobila niz uvreda da je “glupača”, “ludača”.

Radio-televizija Crne Gore (RTCG), na kojoj se emituje emisija “Dnevnica”, uputila je podršku producentkinji.

Izvor:RTCG

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 12:37h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 12:04h

Titogradske vijesti, top1

23.03.2023. u 11:38h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 11:10h

Titogradske vijesti, top2

23.03.2023. u 11:02h

Skip to content