AMSCG Povoljni vremenski uslovi za vožnju

Radio Titograd

05.08.2019, 00:00h

< 1 min

U većem dijelu Crne Gore saobraća se uz povoljne vremenske uslove za vožnju, dok je u sjevernim predjelima vidljivost smanjena zbog jutarnje magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG savjetovali su vozačima da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom.

Zbog rekonstrukcije puta Trubjela – Vilusi na mjestu izvođenja radova saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz povremenu obustavu, ne dužu od deset minuta.

Zbog rekonstrukcije puta Carevo – Rogami na dionici Rogami – Spuž odobreno je postavljanje saobraćajne signalizacije u zoni izvođenja radova.

Zbog betonskih radova na ploči galerije na regionalnom putu Berane – Kolašin, u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica, privremeno će saobraćaj biti obustavljen za sva vozila od sedam do 17 sati.

Saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona na magistralnim putevima Podgorica-Sotonići-Petrovac, Debeli brijeg-Herceg Novi-Kotor-Tivat-Budva-Bar-granični prelaz Sukobin i Podgorica-Cetinje-Budva zabranjen je svakog dana u sedmici, od 17 do 22 sata.

Zabrana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, za održavanje puteva i PTT instalacija, za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

Zabrana se ne odnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na dijelu magistralnog puta od graničnog prelaza Debeli brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mjestu Lipci.

 

 

 

Izvor:Mina

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2,

13:56h

Titogradske vijesti, top2

21.02.2024. u 13:52h

Titogradske vijesti, top2,

12:13h

Titogradske vijesti, top2

21.02.2024. u 11:50h

Skip to content