Air Montenegro pomjeranjem letova putnicima pokvario odmor

Radio Titograd

05.08.2022, 20:32h

< 1 min

Građanima koji su planirali sjutra ujutru da u 07:30h lete za Beograd nacionalnim avio-prevoznikom „Air Montenegro“, pomjeren je let za 16:00h, a umjesto iz Podgorice on će se obaviti iz Tivta kompanijom „Air Serbia“.

Čitateljka „Vijesti“ se požalila da je to pomjeranje njoj prouzrokovalo veliki problem.

„Trebala sam sjutru ujutru da letim u 07:30 h za Beograd, jer imam vezani let za Bodrum u 13:30h gdje sam planirala da provedem svoj odmor. Oni su tek nedavno obavijestili moju prijateljicu SMS-om da je taj let ’rerutiran’ za Tivat sjutra u 16:00h. To nama ne znači ništa, jer mi u 13:30h moramo da poletimo iz Beograda“, navela je ona i dodala da kompanija još nije informisala nju o pomjeranju leta.

Kako se u dostavljenom SMS vidi kompanija je putnicima obezbijedila prevoz autobusom od podgoričkog do tivatskog aerodroma.

Iz kompanije „Air Montenegra“ su ranije danas obavijestili putnike da će avion Airbus 320 usljed tehničke neispravnosti, biti van saobraćaja u narednih nekoliko dana, što će, kako su naveli,  “usloviti promjene u redu letjenja nacionalnog avio-prevoznika, kao i moguća kašnjenja”.

“Kao odgovorna kompanija, kojoj su bezbjednost putnika, ali i efikasnost prioriteti, Air Montenegro u saradnji sa partnerima čini sve da se iznađe najbolje rješenje kako bi se prevezli svi putnici i realizovali planirani letovi uz što manja kašnjenja”, navedeno je u saopštenju Kompanije.

Navode da se normalizacija saobraćaja očekuje naredne sedmice, a apelovali  su putnike da se prije putovanja o svim letovima informišu na sajtu Air Montenegro.

 

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top1

19.08.2022. u 21:42h

Titogradske vijesti, top2,

20:54h

Titogradske vijesti, top1

19.08.2022. u 20:37h

Skip to content