Adžić u posjeti OB Ulcinj: Stanje javnog reda i mira povoljno

Radio Titograd

23.06.2022, 10:44h

< 1 min

FOTO: MUP

Ministar Filip Adžić je tokom radne posjete Ulcinj obišao Odjeljenje bezbjednosti, gdje se susreo sa  načelnikom  i policijskim službenicima, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tokom sastanka sa načelnikom, razgovaralo se o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji na području opštine Ulcinj i konstatovano je da je stanje javnog reda i mira povoljno, dodaje se u saopštenju.

– U kontekstu aktivnosti koje službenici OB Ulcinj u kontinuitetu preduzimaju, naglašena je potreba za intenziviranjem proaktivnog djelovanja tokom ljetnjih mjeseci – navodi se.

image

Sa sastanka

– FOTO: MUP

Ministar je istakao značaj preventivnog rada i poboljšanja neposredne komunikacije sa građanima, što istovremeno doprinosi afirmaciji uloge Policije i jačanju povjerenja građana.

Ovom prilikom, ministar je posjetio i Filijalu za upravne poslove, državljanstvo i strance Ulcinj i razgovarao sa službenicima.

Uprkos povećanom broju, službenici  uspijevaju da riješe zahtjeve građana i turista u najkraćem mogućem roku, što potvrđuje da je Ministarstvo unutrašnjih poslova orjentisano na kvalitet usluge, vodeći računa o tome da se svima garantuju jednaka prava, zaključeno je u saopštenju.

 

Izvor:DAN

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top2

06.07.2022. u 22:00h

Titogradske vijesti, top1

06.07.2022. u 21:51h

Skip to content