Adžić: Spajić bježi od kontrolnog saslušanja, uz pomoć Mandića i Lakovića ponižava Skupštinu

Radio Titograd

19.04.2024, 16:05h

< 1 min

foto-gov.me

“Laković i Mandić su po ko zna koji put omogućili Spajiću da ponizi Skupštinu Crne Gore, ovog puta sa odlaganjem kontrolnog saslušanja za čak 26. jun i to u formi iza zatvorenih vrata”, istakao je poslanik GP URA Filip Adžić povodom odluke predsjednika skupštinskog Odbora za odbranu i bezbjednost da saslušanje premijera Milojka Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića zakaže za 26. jun.

Adžić je naveo da imajući u vidu da je ministar Šaranović najavio raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora Uprave policije može se lako desiti da se kontrolno saslušanje u vezi sa, kako smatra, nezakonitim izbora v.d. direktora Uprave policije desi nakon izbora nekog novog direktora Uprave policije u punom mandatu.

“Javnost je navikla od Spajića da bježi od ukrštanja argumenata sa poslanicima, jer se radi o jednoj o najnetransparentnijih Vlada od sticanja nezavisnosti Crne Gore. Sa druge strane i ne čudi jer uvijek izađe politički poražen iz zgrade Skupštine Crne Gore”, zaključio je Adžić.

Podijeli na:

Titogradske vijesti, top2, Uncategorized,

18:02h

Titogradske vijesti, top2

30.05.2024. u 17:43h

Skip to content