Abazović i Đurović posjetili lokaciju budućeg tunela između CG i Kosova

Radio Titograd

06.08.2022, 13:26h

< 1 min

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović posjetili su juče plavsku opštinu, gdje su obišli nekoliko lokacija koje se nalaze na listi prioritetnih kapitalnih zadataka Vlade Crne Gore.

Abazović i Đurović posjetili su lokaciju budućeg tunela između Crne Gore i Republike Kosovo, koji preko Bogićevice treba da spoji Plav i Dečane.

Abazović i Đurović posjetili su i Plavsko jezero za koje je iskazana neophodnost početka procesa revitalizacije i spašavanja.

,,Plavski kraj će dati jedan novi zamah crnogorskom turizmu. Potrebno je iskoristiti znanje naše dijaspore koja voli ovaj kraj i redovno dolazi sa novim idejama, ali i što više ljudi upoznati sa ljepotama Crne Gore. Vjerujem da ćemo zajedno uraditi prave stvari”, zaključio je predsjednik Vlade.

Premijer i ministar posjetili su Bogićevicu i Hridsko jezero, gdje su razgovarali sa lokalnim stanovništvom koje ih je upoznalo sa istorijskom činjenicom da je Abazović prvi predsjednik Vlade Crne Gore, nakon Blaža Jovanovića, koji je obišao pomenuto jezero.

Podijeli na:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Titogradske vijesti, top1

19.08.2022. u 21:42h

Titogradske vijesti, top2,

20:54h

Titogradske vijesti, top1

19.08.2022. u 20:37h

Skip to content