• Sjutra koncert Zdravka Čolića u Igalu
 • Sjutra koncert Zdravka Čolića u Igalu

  Sjutra koncert Zdravka Čolića u Igalu

  U okviru 50. Praznika mimoze u Herceg Novom, najveća balkanska pop zvijezda Zdravko Čolić održaće koncert  sjutra od 21 sat na platou ispred hotela Igalo.

  Praznik mimoze, 50. po redu, otvoren je 2. februara Feštom od mimoze, ribe i vina, kojoj je prisustvovalo između 15 i 20 hiljada ljudi iz svih krajeva svijeta. Ovogodišnji jubilarni Praznik mimoze, u čast 50 godina, traje 50 dana.

  Za to vrijeme posjetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu sačinjenom od kulturnih, umjetničkih, sportskih i gastro manifestacija.

  Tokom Praznika mimoze biće održani maskenbali za odrasle na kojima će nastupati OK bend, Frajle, Dženan Lončarević i Indira Forza.

  Poseban dio martovskog programa čini program „Ljubav u doba mimoze“ u okviru kojeg će koncerte 7. odnosno, 8. marta održati Saša Matić i Kaliopi.

  Posjetioce očekuju i maskenbali za djecu, ulični performansi, dani Turske, Poljske, Italije, Norveške, Njemačke, Finske, Slovenije, Beograda i Novog Sada, izložba cvijeća, Riblja večera, pozorišne predstave, izložbe, književne večeri, kao i brojni sportski događaji.

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News