• Šesti nastavak Terminatora film 2019?
 • Šesti nastavak Terminatora film 2019?

  Šesti nastavak Terminatora film 2019?

  Foto:maxresdefault

  Glumac Arnold Švarceneger predstavio je u Las Vegasu zajedno s glumicom Lindom Hamilton šesti dio serijala o čuvenom robotu "Terminator: Dark Fate" (Terminator: Mračna sudbina) u kojem oboje igraju, 35 godina od prvog filma.

  "Baš sam srećan što sve ponovo srijećemo. Cijela ekipa je opet na okupu", rekao je 71-godišnji glumac na skupu o filmskoj industriji.

  Novi nastavak Terminatora treba da izađe u novembru 2019, a mnogi u industriji filma u SAD to smatraju glavnim događajem za ovu godinu.

  Film je režirao Tim Miler, ali u produkciji Džejmsa Kamerona, kreatora sage o Terminatoru koji je ušao u istoriju kinematografije.

  U šestom dijelu Terminatora, Linda Hamilton koja sada ima 62 godine i dalje glumi Saru Konor, koja postaje šef pokreta otpora ljudi protiv robota.

  Prvi dio tog akcionog i naučnofantastičnog filma snimljen je 1984, po scenariju i u režiji Džejmsa Kamerona, kojem je to bio proboj među zvijezde.

  Film, s Lindom Hamilton, Majklom Binom i Švarcenegerom u ulozi nemilosrdnog robota-ubice iz budućnosti, bio je napravljen s malim budžetom i koštao je 6,4 miliona dolara, ali je širom svijeta zaradio 78 miliona dolara.

  Švarcenegeru je to tada bila druga značajna uloga u karijeri poslije "Konana Varvarina" (1982).

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News