• Redovi za lavlji izmet, teglica pet eura – Kažu, vrijedi svaku paru
 • Redovi za lavlji izmet, teglica pet eura – Kažu, vrijedi svaku paru

  Redovi za lavlji izmet, teglica pet eura – Kažu, vrijedi svaku paru

   

  Međutim, već duži niz godina ljudi su dolazili i tražili da im sakupi malo lavljeg izmeta. Kada ih je pitao zašto im to treba, tvrdili su da njegov miris odvraća mačke da ne rovare po bašti.

  „Onda je i vlasnik lokalne garaže kupio od nas izvjesnu količinu jer je otkrio da odvraća životinje da ulaze unutra i glođu električne kablove. Tako smo do sada prodali 2.000 lavljih kaka. Uvek kažem kupcima, ako imaju nezgodne susjede, neka pospu malo po dvorištu, to će ih sigurno otjerati“, šali se Lejsi.

  U cirkusu nisu morali da strahuju da li će imati dovoljno robe da zadovolje potrebe tržišta, ali ih je iznenadilo kako je prodaja dobro krenula.

  „Možda ćemo morati da počnemo da pravimo liste čekanja, ali za sada imamo dovoljno zaliha za prodaju“, hvali se ukrotitelj lavova.

  Neobičan kiosk u obliku kake u kome se prodaje lavlji izmet trebalo bi da zabavi i nasmije posjetioce kad već cirkus još uvek čeka dozvolu da ponovo nastavi sa svojim predstavama.

  Teglica ovog smeđeg „zlata" prodaje se za pet eura, a dio sredstava je namenjen i dobrotvornoj organizaciji koja brine o poboljšanju uslova životinja koje borave u zatočeništvu

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News