• Poslušajte Pelin i med Dina Dvornika u sjajnoj a cappella izvedbi Akvarela
 • Poslušajte Pelin i med Dina Dvornika u sjajnoj a cappella izvedbi Akvarela

  Poslušajte Pelin i med Dina Dvornika u sjajnoj a cappella izvedbi Akvarela

  Pelin i med autora glazbe i stihova Srđana Sekulovića, veliki hit Dina Dvornika s njegovog posljednjeg studijskog albuma, novi je singl osječkog a cappella sastava Akvarel i prvi nakon albuma Iz sveg klasa objavljenog krajem 2018. također u izdanju Croatia Records. Kako kažu članovi Akvarela, pjesma je u isto vrijeme i teška i laka, odnosno mami i osmijeh i suze.

   
  Akvarel - Pelin i med

   

  „Konačno! Uz nas je od 2016.godine.. Oljin aranžman čekao je pravo vrijeme i konačno da smo ju snimili i izdali“, rekla je Marina Hlupić glavni vokal singla Pelin i med te dodala kako ju voli prvenstveno zbog emocije koju nosi- „Jednostavno sam ju osjetila!“.

  „Divan tekst, divna glazba, a u našem slučaju i divan aranžman Olje Dešića u kojem je pokušao sve navedeno pretočiti u vokalnu interpretaciju i na naše veliko zadovoljstvo u tome uspio. Ova pjesma zaslužila je nova rađanja, bez obzira što smo svi svjesni da je interpretacija Dina Dvornika nešto neponovljivo.“, kažu iz Akvarela.

  Tako je Pelin i med dobio jednu netipičnu interpretaciju koja je snimana u požeškom studiju Hard Work, dok ju je aranžirao, miksao i producirao Olja Dešić u svojem Studiju Maraton u Rijeci, a za mastering je zaslužan Zoran Švigir iz studija Šišmiš u Velikoj Gorici.

   

   

   

  Na video spotu je radio još jedan stalni suradnik Akvarela, Osječanin Josip Grizbaher iz Cinematica Osijek. Snimajući članove Akvarela, svakog u svom okruženju, zadubljenog u svoje misli, htio je naglasiti osobnu emociju, što je zapravo i najveća snaga ove pjesme. Sve više bilo bi previše.

  Akvarel: Ozana Tomić (sopran i umjetnička voditeljica), Nera Mamić (sopran), Tea Žagar (sopran), Marina Soldo (alt), Marina Hlupić (alt i glavni vokal), Davor Solanović (tenor), Alan Marinić (bas), Vanja Hrvoje Dražić (beatbox i bariton) i Tomislav Jambrešić (tonski tehničar).

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News