• Otkaz možete dobiti i zbog nevraćene VHS kasete
 • Otkaz možete dobiti i zbog nevraćene VHS kasete

  Otkaz možete dobiti i zbog nevraćene VHS kasete

  Jeste li ikad misteriozno izgubili priliku da dobijete posao? Da li su se prema vama ponašali kao prema kriminalcu? Ne bi bilo loše da provjerite da li je vaša porodica zaboravila da vrati VHS kasetu prije 22 godine.

  Koliko god to smiješno zvučalo, u Oklahomi je izdat nalog za hapšenje Karon Makbrajd iz Teksasa zbog krivičnog dela pronevjere jer nikada nije vratila iznajmljenu kasetu sa Sabrinom, vješticom tinejdžerkom koju je pozajmila 1999. godine, piše portal Verge.

  Videoteka "Movie Place" zatvorena je 2008. godine, a VHS je toliko zastarjela tehnologija da je čak i poslednji japanski proizvođač zaustavio proizvodnju plejera prije pet godina.

  Ali, pravila su prekršena.

  Makbrajdova je rekla lokalnom ogranku mreže Foks njuza da nije imala pojma da kaseta uopšte postoji niti da bi ikada izabrala takav sadržaj.

  Ipak, kao mogućnost navodi da je možda čovjek sa kojim je nekada živjela mogao da iznajmi tu kasetu za svoje dvoje djece.

  Za nalog za hapšenje koji je izdat u drugoj američkoj saveznoj državi saznala je tek kada je pokušala da promjeni prezime u vozačkoj dozvoli nakon vjenčanja u Teksasu.

  Službenica joj je rekla da je u pitanju nalog za hapšenje zbog video-kaksete.

  Karon Makbrajd takođe je ispričala novinarima da je otpuštena nekoliko puta posljednjih godina i da vjeruje da je ovo bio razlog.

  „Kada bi poslodavci provjeravali da li sam osuđivana, sve što bi videli je: pronevjera“, objašnjava Karon razloge zbog kojih je ostajala bez posla ili zašto ne bi ni bila primljena.

  Trebalo bi da je sada povučen nalog za hapšenje i njena kriminalna istorija bi uskoro mogla da bude izbrisana.

  Ipak, ne bi bilo iznenađujuće da je Makbrajdova bila uhapšena zbog trake jer se to desilo jednom njenom sunarodniku 2016. godine u Sjevernoj Karolini.

  Za Karonin neobičan slučaj čula je i reagovala na Instagramu i glumica Melisa Džoan Hart, koja je tumačila glavnu ulogu u seriji Sabrina, vještica tinejdžerka.

   

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News