• Ostavili bakšiš od 5.000 dolara
 • Ostavili bakšiš od 5.000 dolara

  Ostavili bakšiš od 5.000 dolara

  Gosti restorana u Pensilvaniji uz račun od 206 dolara, zanemarili su sva pravila o davanju bakšiša i konobaricu nagradili sa 5.000 dolara.

  Tokom praznične sezone, ljudi su spremniji da učine dobro djelo i zbog toga do nas dopire mnogo više priča koje vraćaju vjeru u ljudski rod nego tokom godine.

  Jedna od njih je i priča o darežljivim gostima restorana u Pensilvaniji koji su uz račun od 206 dolara ostavili kelnerici i 5.000 dolara kao bakšiš, prenosi portal indy100.com.

  Kako javljaju tamošnji mediji, ovako veliku napojnicu ostavila je grupa golfera koja redovno posjećuje Pakson holou, teren za golf u gradu Midija u Pensilvaniji, ali i restoran „Entoniz“ koji je u okviru kompleksa.

  Sva četiri gosta nosila su džempere sa božičnim motivima. Hranu i piće donosila im je Điana Dianđelo iz Filadelfije koja u restoranu radi tri godine.

  Dianđelova se školuje za medicinsku sestru i iznos koji je dobila uoči 2021. godine iskoristiće, kako kaže, na dobar način – podjeliće ga sa kolegama i dio dati sugrađanima koji su u lošem položaju.

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News