• NOVI, LJUBAVNO - LJETNI HIT S PREDZNAKOM „EVERGREEN“.
 • NOVI, LJUBAVNO - LJETNI HIT S PREDZNAKOM „EVERGREEN“.

  NOVI, LJUBAVNO - LJETNI HIT S PREDZNAKOM „EVERGREEN“.

  Novi single Saše LozaraBudi“  je ljubavna priča koju će razumijeti sve generacije, radio-friendly, lijepo plovi i nosi dašak prošlog vremena, te prepoznatljivost i stil autora/tekstopisca i muzičkog producenta Predraga Marinjaka-Peggya, jednog od najuspješnijih autora i muzičara. Peggy je zaslužan, između ostaloga, za prethodne uspjehe i radijske hitove Saše Lozara, poput Tajno, Tebi, Da, Za nas dvoje.

  Multitalentovani vokalni virtuoz bezbroj  puta dokazuje koliko je muzički put kojim ide izazov za njega, sa svakom svojom novom pjesmom oduševi ljubitelje muzike , radijske urednike, struku i svoje fanove.
   „BUDI “je potpuno nešto novo, svježe, nepredvidivo muzičko  štivo u kojem se Saša Lozar odlično snalazi .

  Svoj šarmantni i muzički pečat ovaj put nam daje i najpoznatiji hrvatski  saksofonista Igor Geržina, koji nas svojim solo dionicama vraća u staro dobro vrijeme soula i funka. 

  Mix i mastering potpisuje, sad već svima dobro poznat, Bojan Šalamon Shalla koji je svoj pečat ostavio i na svim prethodnim hitovima Saše  Lozara, poput Tajno i Da.
  Snimljen je video broj u potpisu talentovanog dvojca *Sestrice*, atmosfera je ludo/plesno užarena, nagovještava dugo toplo ljeto s pregršt dobrih žurki.

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News