• Đuro Franeta i Shimi_pu : „MALA ZA BRATA“ hit ovoga ljeta
 • Đuro Franeta i Shimi_pu : „MALA ZA BRATA“ hit ovoga ljeta

  Đuro Franeta i Shimi_pu : „MALA ZA BRATA“ hit ovoga ljeta

  Foto:BOPE

  „Mala za brata“ onima koji su je čuli i koji gotive ovakav zvuk zvuči kao ozbiljan kandidat za hit ljeta!

  Izvor: Bope

  Ovog ljeta nema mnogo pozitivnih priča, nema nastupa, koncerata, mnogi umjetnici su najavljene projekte zaustavili ili odložili na neodređeno, a Đuro Franeta i Shimi_pu su baš sada odlučili da zavrte njihovu prvu zajedničku stvar – Mala za brata.

  Izvor: Bope

   

  „Mala“ na YouTube-u dolazi praćena spotom koji će vam zadržati pažnju ali i natjerati vas da ga pogledate još koji put jer radnja sve vrijeme prati tekst, a mnogi kadrovi prikazuju i nevjerovatnu ljepotu Ade Bojane.  Snimanje i montažu spota potpisuju Nikoleta Vukčević i Bogdan Perović.

  Muziku i aranžman za pjesmu radio je Todor Tadić, a Miha Radonjić snimanje i mix/master.

  POSLUŠAJTE PJESMU:

   

   

  Mala za brata

  Izvor: YouTube

  Đuro Franeta je javnosti postao poznat kroz Audiciju, TV Show u kojem je te sezone bio omiljeni Podgoričanin, njegove „fore“ su iz nedjelje u nedjelju zasmijavale publiku, a nakon toga snimio je i nekoliko rep pjesama, koje su ljubitelji ovog pravca okarakterisali kao pravi „podgorički rep“.

  Izvor: Bope

   

  Alen DžankićShimi_pu ime dobro poznato svim Podgoričanima, jedan od osnivača Republike Zabjelo, MMA borac, trener i organizator popularnog MFC turnira, koji se rep muzikom bavio iz hobija, a kroz to domaćoj publici ostavio pjesme koji se i danas slušaju, od kojih je najpopularnija "Zabjelo efekat".

  Comments (0)

  Ostavite komentar

  Related News